PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel/fax:0212 105 501

  mobil:0729.031.641

  mobil:

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

MARINE RED

Haith's

MARINE RED

Marine Red original Haith’s este un ingredient de tipul "3 in 1" gandit privind utilitatea in nadele de pescuit atat ca un groundbait foarte eficient dar si ca ingredient utilizat cu succes in mixurile boilies. La baza, ca si celelalte ingrediente produse de catre britanicii de la Haith’s folosite in carpfishing, Marine Red este o hrana destinata pasarilor. Crapul gaseste nada din hrana pentru pasari ca fiind extrem de gustoasa, dar un lucru mai putin cunoscut este faptul ca o cheie a succesului majoritatii nadelor din hrana pentru pasari este continutul lor ridicat de grasimi, iar un nivel ridicat de grasimi înseamna mai multa energie. În special pe timpul lunilor de vara, când ritmul metabolic al crapului este la valori maxime, o sursa de energie imediat convertibila este extrem de importanta, acesta fiind motivul pentru care eficienta hranei pentru pasari in compozitia mixurilor este maxima. Ceea ce caracterizeaza Marine Red este continutul mare de faina de peste de cea mai buna calitate, urcand astfel nivelul proteic pana la valoarea de aproape 43%, generand proprietati nutritive de exceptie.

Producatorul britanic Haith’s recomanda achizitia produselor marca proprie doar de la distribuitorii autorizati . Doctor Fishing detine statutul de prim importator si distribuitor oficial in Romania al produselor licenta Haith's.
Verificati aici: https://www.haiths.com/haiths-baits/ro/robin-red/

Informatii nutritionale:
Proteina: 42,80
Fibre: 1,50
Cenușa: 14.30
Umiditate: 6.50
Ulei / Grasimi: 6,52

Doza de Marine Red recomandata intr-un mix este de 10%.
Disponibil in pungi de plastic de 1 kg

COD: ING072

Pret: 29.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 29.00 RON / buc
TVA inclus

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE BOILIES - NOUTATI (38 produse)