PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel/fax:0212 105 501

  mobil:0729.031.641

  mobil:

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

SEMINTE DE CHIA

Sticky

SEMINTE DE CHIA
Chia Seeds Sticky Baits sunt seminte comestibile provenite din tinuturile Paraguay-ului. Ele sunt supuse de catre producator unui proces tehnologic urmare caruia, in contact cu apa acestea nu isi maresc volumul asa cum se comporta de obicei celelalte tipuri de seminte generand senzatie de satietate crapului. Calitatile lor nutritive sunt uimitoare si ca urmare ele sunt nelipsite din retetele boiliesurilor celor de la Sticky Baits. Foarte bogate in acizi grasi omega 3, (de 8 ori mai mult decat somonul), cu un continut mare de fibre, minerale esentiale, antioxidanti si proteina de inalta calitate, semintele de Chia sunt foarte dense din punct de vedere nutritional: 28gr de seminte au 137Kcal ,din care 46% carbohidrati sub forma de fibre, 34% grasimi si 20% proteine.
Testele facute de catre pescari renumiti din Marea Britanie au aratat ca, din marea categorie ce include tipurile de seminte utilizate in nadele de pescuit, cele de Chia se situeaza pe primul loc din punct de vedere al preferintelor crapului.
Nu este de mirare ca aceste seminte au devenit atat de populare , avand in vedere ca o cantitate foarte mica consumata poate aduce pestelui un aport atat de mare de nutrienți esențiali. Va recomandam asadar sa descoperiti eficienta semintelor de Chia in boiliesurile dumneavoastra utilizandu-le intr-un procent de 2-3%/kg de mix. In cazul groundbait-urilor procentul poate merge pana la 10%.

Disponibile in punga din material plastic cu protectie UV de 1kg.

 

COD: ING076

 • Greutate:

Pret: 32.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 32.00 RON / buc
TVA inclus

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE BOILIES - NOUTATI (16 produse)