PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel/fax:0212 105 501

  mobil:0729.031.641

  mobil:

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

SUPER NUT

Haith's

SUPER NUT

Super Nut original Haith’s este un groundbait ce are in compozitie arahide macinate, faina de alune tigrate, semințe de canepa , Red Factor și desigur legendarul Robin Red. Cu ajutorul lui se poate crea unul din cele mai eficiente amestecuri pentru momitor sau bulgari din punct de vedere al atractiei. Va asiguram ca veti obtine combinatia ideala umectand acest groundbait cu lichidul nutritiv Pure Krill Liquid de la Sticky Baits si putina apa. Datorita naturii grosiere a lui SuperNut, amestecul vostru se va desprinde cum si cand trebuie de pe momitor asezandu-se pe substrat exact asa cum doriti, degajand in acelasi timp atractie in masa apei prin “efectul de nor” si transmitand semnale de hranire crapilor. Nu va recomandam sa utilizati Super Nut ca ingredient in componenta retetelor mixurilor boilies. Pentru mai multe informații pregătire despre SuperNut, citiți articolele lui Ken Townley și ale lui Adam Roots despre acest minunat groundbait. Rețineți că acest produs nu este potrivit pentru a fi utilizat ca ingredient in mixurile boilies.
Producatorul britanic Haith’s recomanda achizitia produselor marca proprie doar de la distribuitorii autorizati . Doctor Fishing detine statutul de prim importator si distribuitor oficial in Romania al produselor licenta Haith's.
Verificati aici: https://www.haiths.com/haiths-baits/ro/robin-red/

Disponibil in pungi de plastic de 1kg

COD: ING070

Pret: 29.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 29.00 RON / buc
TVA inclus

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE BOILIES - NOUTATI (38 produse)