PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel/fax:0212 105 501

  mobil:0729.031.641

  mobil:

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

TUNA LIQUID 500ml

Sticky

PURE TUNA LIQUID

Pure Tuna Liquid Sticky Baits soseste din apele bogate ale Oceanului Pacific. Acest minunat lichid hidrolizat ultra-solubil de ton are un profil de aminoacizi egal cu legendarul L-Zero 30. (Este motivul pentru care multi pescari care isi ruleaza singuri boiliesurile, pentru a obtine un cost avantajos inlocuiesc L-Zero 30 cu Pure Tuna Liquid cu succes, sau apeleaza la o rata de icludere de 50/50 cu L-Zero 30). La fel ca si Pure Krill Liquid Sticky Baits, acesta este un produs complet natural , bogat în grasimi și proteine digerabile solubile, reprezentand astfel o sursa perfecta de hrana pentru crapi. Nivelul ridicat de aminoacizi ii confera calitatea de excelent atractant. Nu topeste materialele PVA.
Exista mai multe companii care comercializeaza produse sub aceasta denumire, insa vascozitatea extrem de ridicata a lui Pure Tuna Liquid de la Sticky Baits il face inconfundabil. Este ideal a fi utilizat ca parte componenta a partilor lichide ce fac parte din procesul de fabricare a boiliesurilor intr-un procent de minim 20%, dar va asiguram ca efectele sunt la fel de uimitoare atunci cand este folosit pentru umectarea groundbait-urilor, a peletelor sau in componenta dipurilor.

Disponibil in flacoane din material plastic de 500ml

Specificatii:

Crude Protein min 40%
Moisture 48%
Fat 2.5%
Ash 12%
Salt 10%

COD: ING061

 • Cantitate:

Pret: 35.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 35.00 RON / buc
TVA inclus

PRODUS MOMENTAN INDISPONIBIL

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE BOILIES - NOUTATI (17 produse)