PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel/fax:0212 105 501

  mobil:0729.031.641

  mobil:

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

Aroma Cranberry (EA) – High Concetration Flavour

Sticky

Aroma Cranberry – High Concetration Flavour

Aroma foarte concentrata de calitate Premium, produsa in Marea Britanie la specificatiile Sticky Baits. Accentul a fost pus pe calitatea solventilor si a tipurilor de esente aromatice folosite, care trebuie sa fie identic naturale, astfel incat amprenta acestora in boiliesuri sa fie unica si cu o mare putere de atractie. Aromele de Cranberry Sticky Baits sunt  disponibile in doua variante din punct de vedere al solventului: Propilen glicol (PG) si Etil alcool (EA) . Toate aromele Sticky Baits sunt termostabile, deci le puteti folosi cu cea mai mare incredere chiar si in cazul boiliesurilor care necesita un timp mai indelungat de fierbere. Ca si gama de arome oferite, Sticky Baits s-a orientat exclusiv asupra acelor extracte aromatice care au oferit cele mai bune rezultate in pescuitul crapului, adaugand note particulare fiecareia dintre ele. Combinati aromele si aditivii lichizi Sticky Baits cu mixurile dumneavoastra pentru a obtine un boilies competitiv de mare calitate care determina un raspuns rapid din partea crapilor !

Ca si dozaje folosite va recomandam sa utilizati intre 2 si 4 ml / kg de mix, in functie de tipul de boilies pe care doriti sa-l creati, nivelul maxim fiind indicat pentru tipul Hi-Attract sau pentru pop-ups.

Solvent: Monopropilen Glicol (MG)

Cantitate: 50ml

COD: ING029

Pret: 18.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 18.00 RON / buc
TVA inclus

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE - NOUTATI (36 produse)