PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel/fax:0212 105 501

  mobil:0729.031.641

  mobil:

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

Ulei esential de piper negru - Black Pepper Essential Oil 50ml

Sticky

Ulei esential de piper negru - Black Pepper Essential Oil 

Ulei esential de piper negru. Foarte cunoscut si totodata des utilizat de catre pescari, acest atractant de exceptie face parte din multe retete de boilies. De-a lungul anilor a devenit de notorietate faptul ca o tenta usoara de condiment a boiliesului face ca acesta sa fie preferat de catre crapii mari. Uleiul esenţial de piper negru este extras din fructele crude ale plantei,( în timp ce piperul pentru scopuri alimentare se prepară din acelaşi fruct, dar boabele sunt culese la maturitate iar stratul exterior este îndepărtat înainte de uscare). Metoda de obţinere a Uleiului esential de piper negru consta in distilarea la aburi a boabelor crude, încă roşii ale plantei. Planta de piper creşte în păduri şi se caţără pe copaci asemenea viţei de vie, crescând chiar până la 15-20 metri înălţime avand o durată de viaţă de aproximativ douăzeci de ani.
Cu toate ca mirosul puternic de piper ar trebui sa il determine sa fie inconfundabil, problema intalnita deseori de catre cei ce il utilizeaza o reprezinta falsurile, indeosebi in cazurile cand acestia au de a face cu variante diluate sau chiar sintetice. Forma originala, pur naturala, pe care Sticky Baits v-o propune, provine din Indiile de Vest si este comercializata in varianta High Concentration, mirosul puternic punandu-si amprenta pregnant in constructia aromei finale a boiliesului sau pop-up-ului dumneavoastra.

Dozaj recomandat: 10 picaturi/kg mix

Disponibil in sticlute cu picurator de 50ml NET

COD: ING038

Pret: 90.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 90.00 RON / buc
TVA inclus

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE - NOUTATI (36 produse)