PRODUCATORI
TRANSPORT
 • Magazin de pescuit online, DoctorFishing, ofera transport GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 lei.

DOCTOR FISHING TV
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel:0769166534

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

Magazin pescuit DrFishing

MAGAZIN ONLINE DE PESCUIT DOCTOR FISHING

Magazinul de pescuit Doctor Fishing a luat fiinta in anul 2011, din dorinta de a oferi pescarilor din Romania, fie ca acestia practica pescuit la crap, pescuit stationar sau pescuit la rapitor, posibilitatea de a beneficia de articole de pescuit la un pret cat mai avantajos.

Bineinteles, acest lucru este posibil datorita faptului ca achizitiile sunt facute in marea lor majoritate prin importuri directe de la producatorii externi ce reprezinta marcile consacrate, care isi au originea in Marea Britanie, SUA, Italia, Cehia sau Ungaria.

Totodata, magazinul de pescuit Doctor Fishing detine statutul de unic importator si distribuitor in Romania al brand-urilor STICKY BAITS, MATRIX INNOVATION si NGT din Marea Britanie, REKORD FISHING si CARP ZONE din Italia.

Atat in rafturile magazinului fizic din Bucuresti, cat si cadrul magazinului online doctorfishing.ro, veti descoperi o gama variata de lansete de pescuit, mulinete, accesorii, monturi, carlige, fire de pescuit sau articole din categoria bagajeriei sau a camping-ului.

Un loc aparte in rafturile noastre il ocupa produsele ce apartin uriasei familii ce poarta denumirea "Nada de pescuit". Incepand de la boiliesuri fabricate de catre producatori autohtoni in voga si terminand cu sutele de tipuri de ingrediente, mixuri, groundbait-uri, arome, lichide nutritive sau dipuri ce poarta pe etichetele lor numele celor mai importanti producatori din Europa, magazinul Doctor Fishing isi intareste cu fiecare zi ce trece pozitia in piata sculelor de pescuit de la noi din tara.

De fiecare data, veti fi intampinati in magazinul nostru de catre personal de specialitate, care va sta permanent la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi sfaturile atat de necesare uneori in alegerea produsului potrivit, sau pentru a va informa asupra promotiilor speciale oferite de catre Doctor Fishing in fiecare luna. Si aceasta pentru ca, la randul nostru, suntem pescari care am adunat multi ani petrecuti pe malurile baltilor , ale Dunarii sau in competitii, timp in care am invatat ca atunci cand trebuie sa-ti cumperi un echipament, intotdeauna trebuie sa cauti pretul cel mai bun.

 

Magazin pescuit Doctor Fishing

magazin online de pescuit. pescuit la crap, pescuit stationar, fire pescuit, carlige pescuit, boiliesuri, pescuit la feeder, lansete de pescuit, mulinete, nada de pescuit

 

 

Un magazin de pescuit pentru pescari cu pretentii!

 

 tag: magazin pescuit