PRODUCATORI
TRANSPORT
 • Magazin de pescuit online, DoctorFishing, ofera transport GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 lei.

DOCTOR FISHING TV
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel:0769166534

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

Cum comand?

INREGISTRAREA UNUI CONT DE UTILIZATOR NOU!

Orice vizitator are dreptul sa-si faca in mod gratuit cont pe www.doctorfishing.ro. Prin inregistrarea ca utilizator, beneficiati de unele facilitati suplimentare, cum ar fi: completarea automata a datelor personale in formularul de comanda, acces la istoricul comenzilor, reduceri promotionale, newsletter-e speciale pentru membri, cadouri si bonusuri. In plus, utilizatorii inregistrati sunt primii informati cu privire la reducerile periodice de pret.

 

Cum inregistrez un cont nou!

Daca nu aveti cont activ pe site-ul www.doctorfishing.ro si doriti sa beneficiati de avantajele unui astfel de cont, puteti sa va creati unul pur si simplu comandand un produs. Pentru ca serverele si clientii de mail trateaza diferit mesajele primite este posibil ca mailul de activare sa fi fost fost salvat in folderul “junk”, “spam” sau “bulk”. Verificati si acest lucru!

 

Selectati butonul "CONTUL MEU"

 

 

Click pe butonul "Nu am cont"

 

 

Completati informatiile personale necesare unei inregistrari

 

 

ADAUGAREA PRODUSELOR IN COS!

Folosind link-urile din site sau functia de cautare, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati identificat un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra.

Selectati produsul dorit si facet click  pe butonul 'DETALII PRODUS'

         

         

Apoi apasati butonul “Adauga in cos

 


 

 

 Urmati aceasta procedura pentru toate produsele alese.

 

Vizualizarea produselor adaugate in cos!

In cosul dumneavoastra de produse puteti vizualiza, adauga, sterge sau confirma plata unui produs.

Mergeti cu mouse-ul pana la butonul "COSUL MEU

 

 

Click pe butonul "Vezi cos"

 

 

 

CONFIRMAREA COMENZII

Pentru a confirma comanda unui produs sau a mai multor produse, click pe butonul "Trimite"

 

          

Completam datele de facturare si click pe butonul "Trimite"

 

 

Daca nu avem cont completam datele de inregistrare si apasam butonul 'Inregistrare', iar daca avem deja un cont inregistrat introducem datele de logare si dam click pe butonul 'Conectare'.

Dupa ce am inregistrat contul sau ne-am logat cu un cont existent completam datele personale si de facturare si dam click pe butonul 'Trimite', iar apoi dupa inregistrare activam contul dand click pe link-ul de activare primit pe email.

 

 
 
 
 
 

 Dupa activarea contului putem finaliza comanda.

 

 
 

Verificam datele si finalizam comanda facand click pe butonul "Finalizare".

 

 

 Dupa un scurt timp veti fi contactati de un reprezentant al firmei noastre.

 

 

 

COMANDA ONLINE

Trimiterea comenzii catre operatorii nostri se face doar dupa ce datele de livrare/facturare au fost completate. In cazul in care sunteti logat, informatiile personale se completeaza automat. In cazul in care nu sunteti logat dar aveti utilizator creat pe www.doctorfishing.ro, trebuie doar sa va logati iar datele personale se vor completa automat cu cele salvate in contul de utilizator.

CONFIRMARE COMANDA

In cazul in care consideram ca datele sunt reale si corecte, in cel mai scurt timp de la trimiterea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia. Comenzile se onoreaza in ordinea sosirii acestora. Ne rezervam dreptul de a nu opera comenzile care consideram ca au datele personale incomplete sau daca posibilul client nu a confirmat comanda.

MODALITATI DE PLATA

Plata se efectueaza “Ramburs la primirea coletului”, valoarea totala a comenzii achitandu-se in momentul in care curierul va livreaza coletul.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor comandate se face prin curier rapid, costurile de transport fiind evidentiate separat in cosul de cumparaturi. Termenul de livrare standard este de 48 de ore.

PROGRAM DE LUCRU

Magazinul online functioneaza in regim non-stop, plasarea comenzilor online nefiind sub nici o forma conditionata. Comenzile primite sambata sau duminica vor fi operate doar luni incepand cu ora 10:00, in ordinea sosirii acestora.

CONFIDENTIALITATE

Doctor Fishing se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Doctor Fishing are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.

Doctor Fishing nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: comenzi@doctorfishing.ro.