PRODUCATORI
TRANSPORT
 • Magazin de pescuit online, DoctorFishing, ofera transport GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 lei.

DOCTOR FISHING TV
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel/fax:0212 105 501

  mobil:0729.031.641

  mobil:

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

Termeni si conditii

Garantia:

Garantia produselor comercializate de catre DOCTOR FISHING este acordata in baza garantiei oferite de catre fiecare producator in parte. Astfel, intervalul de timp in care este valabila garantia, este stabilit de catre producator functie de tipul produsului.

Garantia acopera gratuit orice defectiune fizica constatata in urma utilizarii normale a produselor, fara urme de bruscare sau lovire, soc termic, oxidare sau urme de apa in interiorul produselor electronice. Prin utilizare normala se intelege utilizarea produsului conform specificatiilor sau a manualului de instructiuni.

Serviciile de garantie si service sunt asigurate de catre DOCTOR FISHING la sediul din str. Ghe Dja 20B, Pitesti, judetul Arges. Puteti alege varianta de a trimite produsul defect prin curier.

Atentie! Garantia este valabila numai in cazul in care in momentul solicitarii, produsul defect va fi insotit de factura sau bon fiscal . Dupa primirea produsului vom analiza sesizarea dumnevoastra si in cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va face cunoscut rezultatul analizei si decizia noastra. Pentru reparatii sau schimbarea produsului, veti fi contactat pentru a stabili modalitatea de livrare.

Conform Art.7 din O.G. 130/2000 costurile de expediere sunt in sarcina cumparatorului. Daca se constata necesitatea inlocuirii sau repararii produsului in conditiile garantiei, taxele de expediere de la DOCTOR FISHING catre client sunt suportate de noi. In cazul in care cererea de inlocuire sau reparare nu face obiectul garantiei, taxele de returnare vor fi platite de client.

Toate textele de prezentare postate pe acest site, ale produselor comercializate de Doctor Fishing, sunt protejate prin drept de autor(copyright) si sunt proprietatea Doctor Fishing sau sunt folosite sub licenta de catre Doctor Fishing. Nu se acorda dreptul de folosire sau reproducere a acestui material decat in scopul strict de navigare-accesare a informatiilor. Doctor Fishing nu acorda nici o licenta de folosire a drepturilor sale de proprietate intelectuala.Doctor Fishing supravegheaza cu atentie orice incalcare a drepturilor sale de proprietate intelectuala si a altor drepturi exclusive ce-i apartin, uzitand de toate mijloacele legale si procedurale pentru impiedicarea unor asemenea folosiri neautorizate

Va multumim,
DOCTOR FISHING

Magazin de pescuit