PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel:0769166534

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

Aroma de Miere

Carp-Zone
-30%

Ceea ce pescarii inca nu aveau la dispozitie era o linie de arome, care sa combine o serie de caracteristici fundamentale, respectiv: costul scazut, calitate ridicata si termostabilitate perfecta ( pana la 200grade C ). Astfel a inceput aventura FLAVOURS CARP ENEMY! Dupa o perioada de teste de peste un an, firma Carp Zone va prezinta o linie fantastica ce cuprinde cateva arome prezente deja in vechea linie Carp Zone, dar si multe arome "new entry", unele fiind pentru prima data importate in Romania. Ca o garantie a calitatii acestor arome, semnalam utilizarea lor in doze foarte mici: 2 - 4ml/1kg mix. Alt factor ce nu ar trebui trecut cu vederea este termosensibilitatea, sau capacitatea intrinseca a acestor arome de a rezista temperaturilor inalte ce rezulta in timpul fazei de fierbere a boilies-urilor, această caracteristică fiind extrem de relevantă deoarece moleculele odorante aflate in interiorul produsului, dacă sunt degradate de căldură, dau ca rezultat o momeală cu carenţă privind semnalele chimice pe care crapii le identifică cu prezenţa hranei naturale. Cumpărând aceste arome nu faceţi altceva decât să contribuiţi la extinderea galeriei foto, deja foarte vastă, de capturi efectuate utilizand aceste arome.

Cantitate 50ml.

Dozaj recomandat:2-4ml/1kg mix.

COD: 6534

Pret: 25.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 25.00 RON / buc
TVA inclus

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE BOILIES - NOUTATI (18 produse)
INGREDIENTE BOILIES - PROMOTII (5 produse)