PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel/fax:0212 105 501

  mobil:0729.031.641

  mobil:

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

MINAMINO 250ml

Sticky

MINAMINO

Minamino Sticky Baits reprezinta varianta ORIGINALA fabricata de catre renumita companie Ayrton Saunders-Liverpool care de altfel l-a inventat. Este poate cel mai cautat lichid nutritiv, (dupa L Zero 30), datorita proprietatilor sale extraordinare. Este un produs de mare traditie si cu eficacitate recunoscuta in nadele pentru crap. Folosit inca de la inceputul anilor 70 si conceput la baza ca un supliment nutritiv ce aduce beneficii aparatului digestiv uman, acesta conține extracte naturale de origine animală, vitaminele B1, B2, B6, la care se adauga o serie de minerale fiind totodata bogat ȋn aminoacizi „liberi”.
Aminoacizii sunt blocurile de bază ale proteinelor și ale enzimelor si sunt esentiali pentru buna functionare a organismului pestelui. Aminoacizii nu pot fi generati in interiorul corpului, asa ca „alimentarea” acestora trebuie facuta de catre crap din hrana, de unde rezulta astfel preocuparea lui continua de a identifica sursele care ii pot asigura acest necesar.
Minamino este nelipsit din majoritatea partilor lichide ale retetelor de boilies fiind compatibil cu orice tip de mix. Minamino imbogateste chiar si cele mai simple boiliesuri cu un aport de nutrienti, intr-o forma solubila, usor de asimilat. Este frecvent folosit ca dip nutritiv, singur sau combinat cu alte lichide nutritive, (L Zero 30, Aqua Amino, Lichid de Ficat).
Minamino contine zahar, ceea ce ii da o nota de atractie in plus. Ca urmare, in cazul in care il folositi ca element principal intr-un dip, nu mai e necesar sa adaugati indulcitor. Se face extrem de util in orice anotimp, inclusiv pe apa rece.

Dozaj recomandat 25-50ml/1kg mix.

Disponibil in flacoane de plastic de 250ml.

COD: ING062

 • Cantitate:

Pret: 59.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 59.00 RON / buc
TVA inclus

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE BOILIES - NOUTATI (17 produse)