PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel:0769166534

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

BETAINA NATURALA-BETAFIN S1 100gr

Sticky

BETAINA NATURALA - BETAFIN S1
Pure Natural Betaine - Original Betafin S1 de la Sticky Baits reprezinta varianta Premium a acestui produs si este fabricata de catre leader-ul danez Danisco. Rezultatele obtinute de catre pescarii de crap de-a lungul timpului utilizand Betaina au facut din aceasta unul dintre cei mai eficienti atractanti care exista in domeniul nadelor pentru crap in acest moment. Betaina este o substanta naturala prezenta in toate organismele vii, dar in special este intalnita la nevertebrate si in unele plante, cu precadere in sfecla. In general Betaina se prezinta in cele doua variante: Betaina naturala si Betaina HCL. Ceea ce deosebeste Betaina naturala de varianta HCL este influenta pozitiva foarte pronuntata a acesteia asupra digestiei si masei musculare a pestelui. Totodata, fiind un ingredient natural pur, contine o mare cantitate de fibre si ajuta la regenerarea ficatului. Este o sursa bogata de Vitamina B si acid folic.
Dar mai intai de toate, pe noi pescarii ne intereseaza faptul ca Betaina naturala Betafin S1 este un atractant de exceptie utilizat de catre producatorii de boilies de foarte multi ani cu mare succes atat in compozitia mixurilor cat si in cea a groundbait-urilor. Fiind un ingredient cu grad de solubilitate de 100%, Betaina naturala poate fi introdusa in mix sau dizolvata in partea lichida a boiliesului intr-un dozaj de 20-30gr/kgmix.

Disponibila in flacoane de 100g.

COD: ING080

 • Greutate:

Pret: 15.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 15.00 RON / buc
TVA inclus

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE BOILIES - NOUTATI (21 produse)
INGREDIENTE BOILIES - PROMOTII (5 produse)