PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

  • tel:0769166534

  • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

    Sambata:

PARTENERI
  • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
  • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
  • Clubul de pescuit GreenLake
  • Despre Scule Pescuit - CarpNews
  • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
  • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

NECTARBLEND

Haith's

NECTARBLEND

Dupa Robin Red, Nectarblend original Haith’s este probabil cel mai popular ingredient utilizat de catre pescari in formula mixurilor boilies. Nectarblend contine un amestec de micro-seminte, biscuit si pudra naturala de ou de cea mai buna calitate, rezultand astfel un agent nutritional fabulos destinat la baza hranirii pasarilor. Crapul gaseste nada din hrana pentru pasari ca fiind extrem de gustoasa, dar un lucru mai putin cunoscut este faptul ca o cheie a succesului majoritatii nadelor din hrana pentru pasari este continutul lor ridicat de grasimi, iar un nivel ridicat de grasimi înseamna mai multa energie. În special pe timpul lunilor de vara, când ritmul metabolic al crapului este la valori maxime, o sursa de energie imediat convertibila este extrem de importanta, acesta fiind motivul pentru care eficienta hranei pentru pasari in compozitia mixurilor este maxima. Pe de alta parte, granulatia acestui ingredient genereaza o “ aerisire” a boiliesului care permite elementelor de atractie din compozitia mixului si a partii lichide sa disperseze cu mai multa usurinta in masa apei.

Producatorul britanic Haith’s recomanda achizitia produselor marca proprie doar de la distribuitorii autorizati . Doctor Fishing detine statutul de prim importator si distribuitor oficial in Romania al produselor licenta Haith's.
Verificati aici: https://www.haiths.com/haiths-baits/ro/robin-red/

Informatii nutritionale:
Proteina: 15,39
Fibre: 2,30
Cenusa: 3,20
Umiditate: 5.07
Ulei / Grasimi: 7,09

Doza optima de Nectarblend recomandata intr-un mix este de 10%.
Disponibil in pungi de plastic de 1 kg

COD: ING035

Pret: 32.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 32.00 RON / buc
TVA inclus

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE BOILIES - NOUTATI (19 produse)
INGREDIENTE BOILIES - PROMOTII (5 produse)