PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel/fax:0212 105 501

  mobil:0729.031.641

  mobil:

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

Extract natural de Paprika

Sticky

EXTRACT NATURAL DE PAPRIKA
Spanish Smoked Paprika Sticky Baits este folosita des de catre britanici in componenta mixurilor si este cel mai uzitat inlocuitor al Robin Red-ului. Ceea ce o recomanda sunt calitatile extraordinare,( reprezentand practic 96% din componenta renumitului Robin Red) si nu in ultimul rand PRETUL! In scara valorica, Paprika ce soseste din regiunea La Vera din Spania reprezinta varful acestei game. In timp ce Paprika provenita din Ungaria este obtinuta printr-un proces de deshidratare al ardeiului prin expunere indelungata la soare, Smoked Paprika (Pimenton ,asa cum este denumita in Spania), este produsa in urma unui procedeu complex de mentinere al ardeilor in fum de lemn de stejar, fiind considerata un secret al spaniolilor ce contribuie major la obtinerea gustului specific Paella sau Chorizo. Aroma ei este o aroma cheie de o intensitate incredibila, devenind astfel unul din cele mai versatile ingrediente. Aceasta de altfel este si varianta utilizata de catre Sticky Baits, acestia obisnuindu-ne cu ce este mai bun. Caracteristica de baza al acestui minunat ingredient este reprezentata de un echilibru perfect intre dulce si picant. Ca urmare, in mixurile de boilies va juca un rol insemnat de atractant care stie de fiecare data sa isi faca treaba bine. Pe langa componenta proteica deloc de neglijat, Paprika afumata spaniola va colora bila dumneavoastra intr-un visiniu inchis extrem de placut. Pentru multi producatori de boilies ea reprezinta solutia principala pentru a reduce costul de productie al acestora fara a afecta calitatea lor. Creeaza un combo imbatabil in in mix aplicand formula 5% Robin Red/5% Spanish Smoked Paprika, dar dozajul poate merge pana la 10% cand reteta nu include Robin Red.

Disponibila in punga din material plastic cu protectie UV de 1kg

COD: ING049

 • Greutate:

Pret: 35.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 35.00 RON / buc
TVA inclus

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE BOILIES - NOUTATI (16 produse)