PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel:0769166534

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

Extract Pudra de Belachan Hidrolizat 500gr

Sticky

EXTRACT PUDRA DE BELACHAN
Belachan Powder Extract Hydrolyzed Sticky Baits este un extract pur natural de o calitate ireprosabila. Caracteristica principala este nivelul proteic al acesteia care ajunge pana la 63-65%. Fabricata din crevete fermentat, pudra de Belachan comercializata de catre Sticky Baits , spre deosebire de alte variante ale acestui ingredient, este un produs hidrolizat cu o solubilitate de 100%. Are o culoare maro cu usoara tenta rosiatica datorata concentratiei mare de crevete utilizata in procesul de fabricatie, (crevetele dupa recoltare are culoarea rosie). Provine din partea de Sud-Est a Asiei, zona renumita in ceea ce priveste traditia utilizarii acestui ingredient, confirmarea calitatii fiind data de catre gustul si mirosul autentic inconfundabil.
Ele iau nastere urmare a procesului de fermentare enzimatica timp de mai multe luni a crevetelui, pentru a permite eliberarea peptidelor cu catena scurta, a nucleotidelor si a aminoacizilor liberi. In pescuit pudra de Belachan este un ingredient foarte apreciat si des folosit atat in retetele de boiliesuri cat si in compozitia diverselor pasturi si stick-mixuri. Succesul ei se datoreaza rolului pronuntat de atractie pe care aceasta il joaca in compozitia nadelor si nu in ultimul rand utilizarii facile prin comparatie cu varianta block, mai putin concentrata. Numeroasele teste pe apele din Romania au dovedit ca eficienta maxima este obtinuta utilizand acest minunat ingredient in formula: 5% in componenta mixului + 5% dizolvat in partea lichida.

Disponibila in punga cu protectie UV de 500g.

 

COD: ING053

 • Greutate:

Pret: 48.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 48.00 RON / buc
TVA inclus

PRODUS MOMENTAN INDISPONIBIL

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE BOILIES - NOUTATI (21 produse)
INGREDIENTE BOILIES - PROMOTII (5 produse)