PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel/fax:0212 105 501

  mobil:0729.031.641

  mobil:

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

EXTRACT PUDRA DE FICAT HIDROLIZAT 500gr

Sticky

EXTRACT PUDRA DE FICAT HIDROLIZAT
Liver Powder Extract Hydrolyzed Sticky Baits este un produs de cea mai inalta calitate. Obtinut integral din ficat de porc acesta este un ingredient natural 100% ce provine din Noua Zeelanda. Se numara printre cei mai puternici atractanti si stimulatori ai apetitului pentru crap si un excelent stimulator de apetit. Il regasim in componenta multor retete de succes, in special cele de tip HNV, oferind un plus de valoare nutritiva oricarei nade datorita in primul rand continutului mare de aminoacizi si proteine (pana la 70%). Datorita faptului ca extractul de ficat comercializat de catre Sticky este un produs hidrolizat, gradul de solubilitate foarte mare asigura o dispersie pronuntata in masa apei, eficienta acestuia fiind mult sporita prin comparatie cu extractele nehidrolizate. Ca urmare, efectul de atractie al acestuia asupra crapilor este rapid si constant. Cei ce il includ in retetele de boilies trebuie sa tina cont de raportul proteic, solubilitate si aportul ca element de legatura (joaca si rol de liant), functie de celelalte ingrediente ce compun mixul.
Sticky Baits recomanda sa fie utilizat in proportie de 5-10%.

Disponibil in punga cu protectie UV de 500gr.
Nu uitati!
Folosind in reteta dumneavoastra acest extract hidrolizat de ficat impreuna cu Pure Liquid Liver Sticky Baits, veti obtine o combinatie extrem de eficienta privind valoarea nutritiva si nivelul de atractie al boiliesului.

COD: ING058

 • Greutate:

Pret: 44.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 44.00 RON / buc
TVA inclus

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE BOILIES - NOUTATI (17 produse)