PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel/fax:0212 105 501

  mobil:0729.031.641

  mobil:

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

FAINA DE SOMON LT

Sticky

FAINA DE SOMON LT

Faina de Somon LT este un produs de o mare valoare nutritionala ce vine sa completeze, alaturi de LT 94 Norse, Tilapia si CPSP -90, gama fainurilor de peste comercializata de catre britanicii de la Sticky Baits. Este prelucrata la temperaturi joase (Low Temperature), tocmai pentru a pastra nealterate calitatile nutritive si nivelul aminoacizilor si al proteinele solubile cat mai ridicat. Faina de Somon LT este folosita de catre producatorii de boilies Premium destinate competitiilor, in special pentru faptul ca impresionează printr-un raport foarte bine echilibrat stabilit intre proteine, vitamine esențiale, minerale și aminoacizi. Ca si celelalte produse ce au la baza somonul ca materie prima, aceasta are un continut ridicat de Omega 3, acidul gras atat de important in industria acvaculturii. Standardul de calitate ridicat al fainii de Somon Sticky Baits este garantat de catre granulatia foarte fina, gradul proteic ce urca pana la 65-70%, o digerabilitate de peste 90%, un nivel de grasimi de 12% si un continut foarte bogat in Amino-acizi, (asa cum se poate identifica in tabelul de mai jos). Se poate utiliza in componenta mixurilor boilies intr-un procent de pana la 30% indiferent de anotimp. Folosind faina de Somon veti descoperi ca mirosul pregnant, dar in acelasi timp foarte placut al acesteia, joaca un rol important in amprentarea boiliesului facand din acesta o nada extrem de atractiva pentru crap.
Faina de Somon poate fi folosita cu succes si in producerea groundbait-urilor fiind introdusa in compozitia acestora intr-un procent de 10%.

Disponibila in punga cu protectie UV de 1kg

Specificatii:

Crude protein 65-70%
Fat 12%
Ash 23%

Moisture 10%

Amino Acizi:

Lysine 6.50
Serine 4.60
Histidine 2.00
Arginine 4.30
Threonine 4.70
Tyrosine+Phenyalanine 9.10
Valine 4.30
Methionine 3.00
Isoleucine 3.40
Leucine 6.00
Phenylalanine 6.10
Tryptophan 0.45

COD: ING088

 • Greutate:

Pret: 20.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 20.00 RON / buc
TVA inclus

PRODUS MOMENTAN INDISPONIBIL

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE BOILIES - NOUTATI (19 produse)
INGREDIENTE BOILIES - PROMOTII (5 produse)