PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel:0769166534

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

FENUGREEK

Sticky

EXTRACT PUDRA DE FENUGREEK
Pure Natural Fenugreek Extract Sticky Baits este un condiment obtinut din semintele plantei cu acelasi nume si se prezinta sub forma unei pudre fine de culoare galbena. Este cunoscut si sub numele de Schinduf. Foarte bogat în minerale si vitamine, principalii constituienţi sunt albuminele, uleiul volatil, alcaloizi, fitosterină, tanin, saponine, hidraţi de carbon, săruri de fier, magneziu si fosfaţi. Aroma sa este iute si puternica, patrunzatoare, amintind de zaharul-ars. Folosit de catre pescarii din tara noastra doar in ultimii ani pe masura ce au facut cunostiinta cu acest ingredient, Fenugreek-ul este in schimb de multa vreme foarte des utilizat de catre producatorii consacrati de boiliesuri din intreaga lume. Necesitatea deriva din capacitatea acestuia de a efectua reglarea procentajului de zaharuri si de insulina din sangele crapului, dandu-i acestuia un plus important de energie. Unul din cele mai importante roluri este acela de a ajuta in asimilarea de catre crap al substantelor nutritive din boilies. Are efecte remineralizante si vitaminizante directe , accelereaza digestia fiind un excelent laxativ , generand totodata un mucus protector la nivelul intestinelor pestelui. Este utilizat indiferent de tipul mixului, deoarece toate aceste proprietati ii imprima crapului dependenta si ii stimuleaza apetitul.
Dozajul recomandat este de 5% / kg de mix

Disponibil in punga din material plastic cu protectie UV de 1kg

COD: ING010

Pret: 39.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 39.00 RON / buc
TVA inclus

PRODUS MOMENTAN INDISPONIBIL

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE BOILIES - NOUTATI (18 produse)
INGREDIENTE BOILIES - PROMOTII (5 produse)