PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel:0769166534

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

FISH BAIT SOAK 500ml

Sticky

FISH SOUCE BAIT SOAK
Fish Souce Sticky Baits este un lichid nutritiv folosit in ultimii ani din ce in ce mai mult in retetele de boilies. Provine din Thailanda, unde de 60 de ani reprezinta unul din cele mai utilizate sosuri din peste in bucatariile thailandeze. Din anul 1974 el a inceput sa fie exportat si in restul continentelor. Obtinut integral din anshoa proaspete si fermentat in mod natural timp de 18 luni , Fish Souce este un lichid nutritiv pur natural fara conservanti sau potentiatori de gust, cu o aroma puternica de peste si de culoare maro-rosiatica.
Este bogat in proteine si datorita faptului ca la fabricarea lui, pestele ca materie prima este completat de o cantitate perfect echilibrata de zahar si sare, el detine reale calitati de atractie in boilies.
Una din proprietatile Fish Souce care ne convinge pe noi pescarii este solubilitatea foarte mare a acestui ingredient. Aceasta creaza avantaje privind rapiditatea cu care acesta penetreaza bila si emite semnale in apa. Este extrem de util in umectarea peletelor, mai ales ca vascozitatea lui este scazuta prin comparatie cu alte lichide nutritive. Aportul nutritional, aroma si gustul placut de peste si nu in ultimul rand pretul accesibil, fac ca Fish Souce sa fie preferat de catre multi producatori de boilies care il introduc cu succes in partea lichida a retetelor. Nu topeste materialele PVA.
Va recomandam un dozaj de 20-30ml/kg mix.

Disponibil in flacoane de 500ml.


Specificatii:

Average Quantity per 100ml

Energy: 230kJ/55Kcal
Sugars: 3,4g
Proteine: 10g
Salt: 24,4g

COD: ING082

 • Cantitate:

Pret: 24.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 24.00 RON / buc
TVA inclus

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE BOILIES - NOUTATI (21 produse)
INGREDIENTE BOILIES - PROMOTII (5 produse)