PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel/fax:0212 105 501

  mobil:0729.031.641

  mobil:

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

Lichid nutritiv Sticky Bloodworm Cloudy, 1L

Sticky

Lichid nutritiv Sticky Bloodworm Cloudy, 1L

Cloudy Bloodworm Liquid este un produs complet, unic, dezvoltat de Sticky dupa o cercetare indelungata in conditii de laborator. Aceasta cercetare a implicat analiza probelor de apa atat inainte cat si dupa introducerea larvelor vii ( bloodworm ). Diferenta care a rezultat dintre cele doua probe a fost ca cea care a continut bloodworm emitea semnale de nutritie, explicandu-se astfel atractia pe care o au crapii in situatia in care se aflau intr-o zona in care structurile contin aceste larve de libelule. Sticky a reusit sa reproduca prin Cloudy Bloodworm Liquid exact efectul din laborator. Este conceput sa pacaleasca pestele si sa-l faca sa creada ca a descoperit un pat de bloodworm. Bloodworm Liquid are in compozitie printre altele, feromoni si un complex bogat in aminoacizi, fapt ce il face un stimulent incredibil de eficient.

Se utilizeaza cu succes in toate anotimpurile, atunci cand va rulati boilies-urile singuri, in compozitia partii lichide, in raport de 20 ml/ kg mix. Este de asemenea foarte indicat in activarea peletelor sau ca factor de umectare a stick mixurilor pentru nadire.

Disponibil in recipiente ermetic inchise de 1L.

COD: 5074

Pret: 53.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 53.00 RON / buc
TVA inclus

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE BOILIES - NOUTATI (17 produse)