PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel/fax:0212 105 501

  mobil:0729.031.641

  mobil:

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

Lichid Nutritiv Sticky Manilla 1L

Sticky

Cloudy Manilla Lichid Nutritiv

Manilla este ultima noutate in domeniul nadelor lansata de catre britanicii de la Sticky Baits. Este o gama destinata intregului sezon. Ea utilizează o proteină de arahide exclusiv disponibilă pentru Sticky Baits și niciodată folosită în industria de momeli. Dacă totusi ați folosit vreodată combinatii pe baza de proteina de arahide înainte, suntem siguri că veți fi conștienți de felul în care crapul percepe gustul acestora. Mentionam insa ca datorită conținutului ridicat de grăsimi, arahidele sunt prezente in procentaj mic, altfel se va produce efectul invers. Acest ingredient revoluționar a fost parțial degresat, lăsând un produs final pe care crapul nu numai că îl găsește irezistibil, dar care contine un raport perfect al compusilor de nutriție.
Gama Manilla nu poate fi completă fara unul dintre legendele "Cloudys" produse de catre Sticky Baits. Cloudy Manilla Liquid este un lichid nutritiv pur natural format dintr-o combinație de elemente lichide foarte solubile impreuna cu săruri și zaharuri, care genereaza crapului un apetit de hranire frenetic. Cauza o reprezinta proprietatea esentiala a acestui minunat lichid de a genera in masa apei un nor tulbure in imediata apropiere a patului de nada, oferind pestelui semnale de mare intensitate. Este excelent pentru amestecurile PVA si pentru orice mixtura destinata spodului

Disponibil in bidoane de 1L

COD: STK057

Pret: 53.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 53.00 RON / buc
TVA inclus

PRODUS MOMENTAN INDISPONIBIL

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE BOILIES - NOUTATI (17 produse)