PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel:0769166534

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

SUPER ATTRACT B10 100g

Sticky

SUPER ATTRACT B10
Super Attract B10 de la Sticky Baits este o “gaselnita” de ultima ora a britanicilor. Pe scurt, acest potentiator de gust este o substanta care „minte” creierul ca ai mancat cea mai gustoasa hrana din lume. Ceea ce este interesant este faptul ca Super Attract B10 este un produs natural pe baza de drojdie inactiva, aminoacizi si gluten de grau, nu unul chimic obtinut in laborator. Actioneaza asemanator unui drog, alterand nivelurile de neurotransmitatori si dand o satisfactie falsa. La baza el este de fapt un aditiv alimentar obtinut prin fermentatie bacteriana, cu functie de potentiator de gust si apetit, foarte accesat in industria alimentara din Marea Britanie incepand cu jumatatea anului 2018. Introdus in retetele de boilies, Super Attract B10 face adevarate minuni indiferent de anotimp sau tipul retetei, (fish meal sau birdfood). Efectele puternice de atractie generate de catre acest ingredient depasesc cu mult cele atribuite mai-cunoscutului Monoglutamat de Sodiu sau Keramine HD, care fac parte dintre aceeasi categorie. Daca veti incerca sa puneti pe limba 1 gram din acest ingredient, veti simti o perioada de cateva zeci de minute nevoia de a manca. Apoi inchipuiti-va ca acelasi apetit pronuntat il vor avea si crapii care au intrat in contact cu un boilies ce contine acest potentiator de gust si trageti concluziile.

In ceeace priveste rata de incluziune in mixurile boilies, va recomandam sa folositi Super Attract B10 intr-un dozaj de 1-5%/kg mix. Este la fel de eficace si in constructia groundbait-urilor intr-un dozaj de 3-10%/kg.

Disponibil in flacoane de 100g.

Specificatii:

Moisture: 6%
Protein: 48%
Fat: 2%
Ash:28%

COD: ING085

 • Greutate:

Pret: 16.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 16.00 RON / buc
TVA inclus

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE BOILIES - NOUTATI (17 produse)
INGREDIENTE BOILIES - PROMOTII (5 produse)