PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

  • tel:0769166534

  • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

    Sambata:

PARTENERI
  • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
  • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
  • Clubul de pescuit GreenLake
  • Despre Scule Pescuit - CarpNews
  • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
  • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

ULEI ESENTIAL DE PIPER NEGRU 50ml

Sticky

ULEI ESENTIAL DE PIPER NEGRU

Black Pepper Essential Oil Sticky Baits este des utilizat de catre pescari, acest atractant de exceptie facand parte din multe retete de boilies. De-a lungul anilor a devenit de notorietate faptul ca o tenta usoara de condiment a boiliesului face ca acesta sa fie preferat de catre crapii mari. Uleiul esenţial de piper negru este extras din fructele crude ale plantei,( în timp ce piperul pentru scopuri alimentare se prepară din acelaşi fruct, insa boabele sunt culese la maturitate, stratul exterior fiind îndepărtat înainte de uscare). Cu toate ca mirosul puternic si intepator de piper ar trebui sa il determine sa fie inconfundabil, problema intalnita deseori de catre cei ce il achizitioneaza o reprezinta falsurile, indeosebi in cazurile cand acestia au de a face cu variante diluate sau chiar sintetice. Forma originala, pur naturala pe care Sticky Baits v-o propune provine din Indiile de Vest si este comercializata in varianta varfului de gama, mirosul puternic punandu-si amprenta pregnant in constructia aromei finale a boiliesului sau pop-up-ului dumneavoastra.
Dozaj recomandat este de 10-15picaturi/kg mix

Disponibil in flacon de sticla cu picurator de 50ml.

COD: ING038

Pret: 95.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 95.00 RON / buc
TVA inclus

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE BOILIES - NOUTATI (17 produse)
INGREDIENTE BOILIES - PROMOTII (5 produse)