PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel/fax:0212 105 501

  mobil:0729.031.641

  mobil:

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

Sticky boilies Manilla 20mm-1kg

Sticky

Sticky boilies Manilla 20mm-1kg

Manilla este ultima noutate in domeniul nadelor lansata de catre britanicii de la Sticky Baits. Este o gama destinata intregului sezon. Ea utilizează o proteină de arahide exclusiv disponibilă pentru Sticky Baits și niciodată folosită în industria de momeli. Dacă totusi ați folosit vreodată combinatii pe baza de proteina de arahide înainte, suntem siguri că veți fi conștienți de felul în care crapul percepe gustul acestora. Mentionam insa ca datorită conținutului ridicat de grăsimi, arahidele sunt prezente in procentaj mic, altfel se va produce efectul invers. Acest ingredient revoluționar a fost parțial degresat, lăsând un produs final pe care crapul nu numai că îl găsește irezistibil, dar care contine un raport perfect al compusilor de nutriție. Ca și în cazul celorlalte boiliesuri Sticky Baits, secretul privind Manilla se află în mai mult de un ingredient, astfel încât restul amestecului este alcătuit dintr-o combinație complexă de proteine din lapte amestecata cu birdfood-uri de cea mai inalta calitate care produc o atractie instantanee facand din Manilla o bila foarte rapida.
Numele provine de la un extract complet natural de vanilie , Madagascan, care nu numai că va avea ca rezultat trasaturi mai rapide pe balta, ci și vă va face să doriți să mâncați toata punga!

Dimensiune: 20mm

Cantitate 1kg

COD: STK050

Pret: 65.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 65.00 RON / buc
TVA inclus

PRODUS MOMENTAN INDISPONIBIL

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
NADE CRAP - NOUTATI (19 produse)
NADE CRAP - PROMOTII (5 produse)