PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel:0769166534

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

ARTICOLE PESCUIT
PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Pescuit la crap fara secrete - magazin pescuit online
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

Boilies Sticky Bloodworm, 1Kg

Sticky

Boilies Sticky Bloodworm, 1 Kg

Este perfect adevarat ca multor companii le-a fost imposibil sa descopere reteta originala al deja renumitului Bloodworm produs de catre Sticky Baits. Versiunea lui Sticky este speciala si unica prin atractia datorata semnalelor chimice asociate de catre crap cu sursele de hrana naturale, fapt ce declanseaza apetitul de hranire generat de catre bloodworm.

Latura predominanta a boilies-ului o reprezinta fishmeal-ul , avand in componenta faina LT-94, proteine din lapte rafinat , proteine solubile din peste, plasma de sange si Robin Red. In acest boilies veti regasi numeroase vitamine si minerale naturale , evidentiindu-se un bogat continut de calciu datorat extractului natural de crustacee. Produsul finit este un boilies de inalt calibru, de o culoare rosiatica, insotita de o aroma inconfundabila. Bloodworm Boilies sunt recunoscute ca find foarte eficiente in sedintele de pescuit lungi.Cu toate ca boilies-urile sunt de tip Shelf Life, cu o valabilitate indelungata, compozitia lor are aceeasi valoare nutritiva cu cea a boilies-urilor home made, singura diferenta find aceea ca ele contin o cantitate mica de conservant pentru pastrarea proprietatilor initiale cat mai mult timp.

Compozitie:

-Fainuri de peste procesate la temperaturi scazute

-Proteine solubile de peste

-Extract natural de crustacee

-Proteine lactice

-Plasma de sange

-Robin Red

-Hydrolysed Bloodworm Compound

-Oligorasini

-Vitamine si Minerale

Disponibile in varianta de 20 si 16 mm, ambalate in pungi cu sistem de inchidere ziplock, cu bariera de lumina,radiatii UV si permeabilitate scazuta fata de mediul inconjurator.

COD: 5001

 • Dimensiune:

Pret: 60.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 60.00 RON / buc
TVA inclus

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
NADE CRAP - NOUTATI (18 produse)
NADE CRAP - PROMOTII (5 produse)