PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel:0769166534

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

Pelete Sticky Bloodworm, 900g

Sticky

Pelete Sticky Bloodworm, 900g

Peletele Bloodworm au revolutionat domeniul nadei utilizate in pescuitul crapului cu multi ani inainte. Sticky Baits a lansat atunci formula originala a acestor pelete. Multe firme au incercat sa imite peletele Bloodworm de la Sticky, dar fara succes. Astfel, peletele Sticky inregistreaza acum cele mai mari vanzari din Marea Britanie, fiind lider de piata in acest domeniu. Au un continunt scazut de ulei, reprezentand o sursa de alimentare completa. Sunt alcatuite din doua straturi : cel exterior joaca rol de atractie, fiind compus din particule ce transmit semnale prin coloana de apa pentru a atrage pestii aflati in aria lor. Cel de al doilea strat emana in momentul descompunerii un nor dens de bloodworm, de culoare rosu inchis, avand rolul de a pastra crapii pe vadul nadit o perioada cat mai lunga de timp. Peletele Bloodworm pot fi utilizate ca atare sau pot fi activate cu lichide nutritive precum dipul Bloodworm Bait Glug, in scopul de a obtine efect maxim de atractie.

Disponibile in variantele de 2.3mm si 4mm, ambalate in pungi cu sistem de inchidere ziplock, cu bariera de lumina,radiatii UV si permeabilitate scazuta fata de mediul inconjurator.

COD: 5075

 • Dimensiune:

Pret: 32.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 32.00 RON / buc
TVA inclus

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
NADE CRAP - NOUTATI (19 produse)
NADE CRAP - PROMOTII (5 produse)