PRODUCATORI
CONTACTEAZA-NE!

Ai o intrebare al carei raspuns nu sufera amanare?

 • tel:0769166534

 • Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

  Sambata:

PARTENERI
 • MyonBaits-partener magazin Doctor Fishing
 • Magazin Pescuit DrFishing - despre scule si articole pescuit CrapMania
 • Clubul de pescuit GreenLake
 • Despre Scule Pescuit - CarpNews
 • Pescuit Sportiv Lacul Peris - partener magazin DocFsihing
 • infopescar.tv - despre scule pescuit, articole pescuit, lansete, multinete, carlige, boiliesuri

CLOUDY KRILL LIQUID

Sticky

CLOUDY KRILL LIQUID

CLOUDY KRILL LIQUID Sticky Baits face parte din gama de rezistenta a britanicilor de la Sticky. Fie ca facem referire la boiliesuri, pop up-uri, mixuri, pasturi sau lichide hidrolizate, toate produsele din gama Krill Sticky Baits s-au dovedit in decursul ultimilor ani a fi foarte eficace pe apele din Romania. Cloudy Krill Liquid este un lichid hidrolizat care cu adevarat isi manifesta efectul nutritiv si de atractie timp indelungat. Procesul de fabricatie al acestuia urmareste in primul rand pastrarea componentei pur naturale. Dupa recoltare, Krill-ul este fin macinat si pregatit pentru faza de hidroliza (pre-digestie). Este momentul in care intervin enzimele pentru a fi transformat intr-un lichid hidrolizat. Tratament enzimatic face din Cloudy Krill un lichid solubil cu grad proteic foarte ridicat, transformandu-se intr-un factor de stimul excelent pentru crapi. Prin comparatie cu alte lichide obtinute din krill care se afla pe piata, cel comercializat de catre Sticky Baits este usor de recunoscut datorita mirosului puternic.
Se poate folosi ca parte lichida in fabricarea boilies-urilor, in hidratarea peletelor , in amestecul grundbait-urilor, cat si in umectarea materialelor PVA in toate anotimpurile anului.

Dozajul recomandat se inscrie in intervalul 10-20ml/kg mix.

Disponibil in flacoane de 500ml

COD: ING020

 • Cantitate:

Pret: 30.00 RON / buc
TVA inclus
Cantitate: buc.
Total: 30.00 RON / buc
TVA inclus

PRODUS MOMENTAN INDISPONIBIL

Magazin pescuit Doctor Fishing. Scule pescuit - articole pescuit: lansete, mulinete, carlige pescuit, fire pescuit, boiliesuri, nada pescuit, monturi crap, rod pod -uri, etc.

Toate textele de prezentare postate pe acest site sunt protejate prin drept de autor(copyright), proprietatea Magazinului de Pescuit Doctor Fishing.

PRODUSE SIMILARE
INGREDIENTE BOILIES - NOUTATI (21 produse)
INGREDIENTE BOILIES - PROMOTII (5 produse)